Gdpr

poglej dokument PRavilnik_o_zasebnosti_Visitkras.docx

Pravilnik o zasebnosti 

V TIC Sežana, Zavodu za šport, turizem in prosti čas Sežana, Partizanska cesta 4, 6210 Sežana (v nadaljevanju: upravitelj) spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene preko obrazca za prijavo na e-novice, skrbno varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in tem pravilnikom, ki opredeljuje način in metode, uporabljene v povezavi z varovanjem, zbiranjem, uporabo in posredovanjem osebnih podatkov.  

Vaše osebne podatke bomo uporabljal izključno za pošiljanje e-novic s koristnimi informacijami in zanimivostmi s Krasa in Brkini, aktivnostih, nastanitvah in kulinariki ter naših programih in prireditvah, do dvakrat (2) mesečno.
Vaše osebne podatke bomo uporabljali za pošiljanje e-novic do prejetja odjave od prejemanja. 
Vaše osebne podatke ne bomo posredovali tretjim osebam.

Osebni podatki, ki jih TIC Sežana pridobi, so:
Ime in priimek
Elektronski naslov
IP naslov uporabnika, s katerega dostopa do spletnega mesta.

Vsi omenjeni podatki, se na strežniku upravitelja shranjujejo trajno. 
V TIC Sežana lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabimo za namene statističnih analiz. Upravitelj podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam.  

Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja.

Kadarkoli lahko zahtevate: 
Odjavo od prejemanja e-novic s klikom na označeno povezavo oz. odjavo v vseh prejetih e-sporočili. Ob odjavi bo upravitelj vaše osebne podatke premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer jih bo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranil neomejeno oz. do preklica privolitve uporabnika.
Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov
tic.sezana@visitkras.info. 
Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih upravitelj hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov tic.sezana@visitkras.info. 
Izvoz in vpogled do osebnih podatkov v elektronski obliki, ki jih upravitelj hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov tic.sezana@visitkras.info.

Več informacij:
TIC Sežana, Zavod za šport, turizem in prosti čas Sežana, Partizanska cesta 4, 6210 Sežana
+386 5 731 01 28, tic.sezana@visitkras.info, www.visitkras.info

Potrebujete pomoč?

Tu smo!


6+8=

*Z izpolnitvijo obrazca, se strinjate s Izjavo o zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Rezervacije